Brevet de turism

  Nr. 7831

  detalii...

  S. C. Posada S.A. are numarul de inregistrare 19802 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

  Protectia consumatorilor ANPC
  www.anpc.gov.ro

  Agenţie membra:

  membru fptr

  City Break Praga

  Despre Praga

  Praga, orasul celor o suta de clopotnite sau Orasul de Aur, este capital Republici Cehe si este situata pe raul Vltava, in Boemia Centrala. Praga este cel mai cunoscut oras turistic din Europa Centrala. In anul 1992, centrul sau istoric a fost inclus pe lista UNESCO a locurilor din patrimonial cultural mondial.Farmecul Pragai nu lasa indiferent nici un turist. Unul din motivele ar fi ca Praga este orasul in care a avut premiera una dintre cele mai faimoase simfonii ale lui Mozart. Un alt motiv este arhitectura spectaculoasa. Vei gasi bine reprezentat stilul gotic, barocul, stilul renascentist, neo-clasicismul, dar si curente moderne: cubismul si ultra-modernismul. In conculuzie, Praga este un oras ideal pentru amatorii de cultura in general.

  Clima: Praga are o clima temperate. Media temperaturilor vara este de 24-26 ̊C. Iarna, temperatura din timpul zilei penduleaza in jurul zonei de inghet. Primavara este in general insorita, iar cele mai umede luni sunt in timpul verii, din mai pana in august.

  Viata de noapte: Iata 2 locuri destul de interesante: Karlovy Lazne, superclubul Pragai, care se intinde pe patru etaje, fiecare cu alt gen de muzica si Pivovarsky Dum, un loc de mers daca vrei ceva diferit. Are propria berarie si produce bere cu banana, cu cirese sau cafea.

  Shopping: „Galeriile Z“, situate pe strada Letenska, la numarul 1, gazduiesc câteva dintre cele mai frumoase obiecte de sticla din Cehia, cunoscute pentru calitatea lor extraordinara. Multe dintre aceste piese unicat sunt realizate de profesorii de la Academia de Arte din Praga.

  Mancarea: Nu se poate sa vizitati Praga fara sa înfulecati o portie mare de carne de porc fiarta sau prajita, cu garnitura de cartofi sau varza, ori o farfurie plina ochi cu supa de pui si taitei. Unul dintre locurile unde puteti gasi aceste specialitati este restaurantul „Luvru“, de pe strada Narodn.

  De vizitat: Primaria Orasului Vechi - In turnul ei se afla vestitul ceas astronomic ce dateaza din anul 1410. Cartierul Evreiesc - Vei putea vedea sinagoga ridicata in secolul IX, orologiul evreiesc si stradutele superbe de aici.
  Teatrul Staroste Divaldo cu ocoperisul sau de aur.
  Catedralele Miculas, Sf. Gheorghe si Sf Tyn.
  Podul Carol, marginit de zeci de statui si invadat de pictori si de muzicanti.
  Castelul Pragai - Este una dintre cele mai populare atractii ale orasului, fiind cel mai mare castel medieval din lume: 570 m lungime, 128 m latime si se intinde pe o zona de 7.28 hectare. Construit in secolul al IX-lea de catre printul Booivol, castelul a fost transformat dintr-o fortareata de lemn inconjurata de meterezede pamant, in cladirea impozanta de azi.
  Nu pleca din Praga fara sa intri intr-una din vechile berarii de aici. Unele dintre ele au mai bine de 500 de ani istorie.

  Evenimente: Expozitia Titanic - 2 iunie-31 decembrie.
  Targul de Craciun 29 noiembrie-01 ianuarie.
  Maratonul Pragai - 28 martie

  Hoteluri partenere

  • Cabana Cumpana Cabana Cumpana
  • Cabana Capra Cabana Capra
  • Hotel Posada Vidraru Hotel Posada Vidraru
  • Hotel Posada Curtea de Arges Hotel Posada Curtea de Arges
  • Hotel Star Pitesti Hotel Star Pitesti
  • Hotel Escalade Poiana Brasov Hotel Escalade

  Companii aeriene partenere

  Rezervari bilete avion Air Berlin Rezervari bilete avion Air France Rezervari bilete avion Alitalia Rezervari bilete avion Austrian Rezervari bilete avion British Airways Rezervari bilete avion Czech Airlines Rezervari bilete avion Fly Dubai Rezervari bilete avion KLM Rezervari bilete avion Blue Air Rezervari bilete avion LOT Polish Airlines Rezervari bilete avion Lufthansa Rezervari bilete avion Olympic Rezervari bilete avion Swiss Rezervari bilete avion TAP Portugal Rezervari bilete avion Tarom Rezervari bilete avion Turkish Airlines Rezervari bilete avion Wizz Air

  Agenţia Turism Posada Curtea de Argeş

  Adresa: B-dul Basarabilor, Nr. 27-29, Curtea de Argeş, Jud. Argeş, C.P. 115300, Romania

  © 2017. All Rights Reserved.

  Search