Brevet de turism

  Nr. 7831

  detalii...

  S. C. Posada S.A. are numarul de inregistrare 19802 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

  Protectia consumatorilor ANPC
  www.anpc.gov.ro

  Agenţie membra:

  membru fptr

  City Break Amsterdam

  Despre Amsterdam
  Orasul este cunoscut pentru portul sau istoric, pentru Rijksmuseum (Muzeul National) si pentru cartierul felinarelor rosii. De asemenea, faptul ca acest oras este strabatut de numeroase canale a contribuitla supranumele lui de “Venetie a nordului”. Amsterdam este unul dintre cele mai modern orase din Europa: frumos, tineresc si relaxat, cu multe lucruri de facut si de vazut, cu multe baruri, mancare din toata lumea si oameni prietenosi.
  O vizita in acest oras poate semana cu o incursiune in secolul XVII, deoarece predomina arhitectura din aceasta perioada, fiind singurul lucru care e ultra-modern in acest oras.

  Clima
  Cea mai frumoasa perioada a anului, perioada optima pentru vizite, tine din mai pana in septembrie si este caracterizata, in general, de zile frumoase cu soare. Iarna este destul de friguroasa, iar primavera cu ploi frecvente, dar de scurta durata.

  Viata de noapte
  Cele mai populare zone sunt Leidseplein si Rembrandplein, unde se afla majoritatea restaurantelor, barurilor si discotecilor. Faimos este si Red Light District cartierul magic al placerilor.ShoppingWinkeltje este un magazine de suveniruri, situat pe Prinsengracht. Herma e magazinul in care trebuie sa intri daca esti pe buget de austeritate. Webers Holland contine articole vestimentare ale unor renumiti designeri.

  Mancarea
  Damsteeg este un restaurant cu specific international si European, situat pe Reestrat. Fifteen, situat pe Jollemanhof 9  este specializat in bucataria italiana, englezeasca si olandeza. Restaurantul Indian Maurys este situat pe Korte Leisdsedwar.

  De vizitat
  Rijksmuseum Amsterdam - este cel mai mare muzeu din tara si detine o colectie impresionanta de arta olandeza.
  Anne Frank House - ascunzatoarea din mijlocul orasului unde Anne Frank se adapostea pentru a-si scrie faimosul jurnal din perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial.
  Muzeul Houseboat - iata sansa de a cunoasete istoria celebrei flote olandeze din Evul Mediu.
  Jewish Historical Museum - muzeul cu 4 sinagogi, cea mai veche datand din secolul XVII.
  Muzeul Amstelkring - gazduieste o colectie de argintarie bisericeasca si tablouri religioase.
  Muzeul Stedelijka - cu o colectie de arta moderna si o superba gradina de sculpture, ce se afla in spatele cladirii.
  Muzeul Van Gogh - vei putea vedea 200 de picture si 550 de schite ale marelui pictor.
  Fabrica de bere Heineken -  desi nu mai este operationala, este foarte mediatizata si vizitata.

  Evenimente
  Ziua Reginei, 30 aprilie.
  Zilele Olandei, mai-iunie.
  5 Days Off - un festival de muzica electronica care are loc la inceputul lunii iulie.

  Hoteluri partenere

  • Cabana Cumpana Cabana Cumpana
  • Cabana Capra Cabana Capra
  • Hotel Posada Vidraru Hotel Posada Vidraru
  • Hotel Posada Curtea de Arges Hotel Posada Curtea de Arges
  • Hotel Star Pitesti Hotel Star Pitesti
  • Hotel Escalade Poiana Brasov Hotel Escalade

  Companii aeriene partenere

  Rezervari bilete avion Air Berlin Rezervari bilete avion Air France Rezervari bilete avion Alitalia Rezervari bilete avion Austrian Rezervari bilete avion British Airways Rezervari bilete avion Czech Airlines Rezervari bilete avion Fly Dubai Rezervari bilete avion KLM Rezervari bilete avion Blue Air Rezervari bilete avion LOT Polish Airlines Rezervari bilete avion Lufthansa Rezervari bilete avion Olympic Rezervari bilete avion Swiss Rezervari bilete avion TAP Portugal Rezervari bilete avion Tarom Rezervari bilete avion Turkish Airlines Rezervari bilete avion Wizz Air

  Agenţia Turism Posada Curtea de Argeş

  Adresa: B-dul Basarabilor, Nr. 27-29, Curtea de Argeş, Jud. Argeş, C.P. 115300, Romania

  © 2017. All Rights Reserved.

  Search