Brevet de turism

  S. C. Posada S.A. are numarul de inregistrare 19802 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

  Protectia consumatorilor ANPC
  www.anpc.gov.ro

  Agenţie membra:

  membru fptr

  Sf. Constantin si Elena

  Statiunea Sf. Constantin si Elena se afla in apropiere de Nisipurile de Aur (10 km), la circa 10 km de Varna si este considerata una din cele mai intersante statiuni de pe litoralul bulgaresc.  
  Desi Sfantul Constantin si Elena nu se ridica la nivelul statiunilor Nisipurile de Aur, Albena sau Sunny Beach ca si amenajari, statiunea are farmecul ei particular. Recomandam acesta statiune pentru cei care doresc sa aiba o vacanta linistita, pentru tratament sau familiilor cu copii.

  Denumirea statiunii vine de la numele unei cunoscute manastiri din Bulgaria aflata in zona - Manastirea Sf Constantin si Elena. Parcuri mirifice, plaje intime ascunse intr-un sir de faleze si de golfulete mici, nisip fin si mult soare – asa poate fi descrisa in doar cateva cuvinte cea mai veche statiune a Bulgariei (anii 1908-1910).
  Individualitatea statiunii este data de izvoarele cu apa minerala si termala (+36 C) care pot fi intilnite pe tarm,  de centrul balneologic renumit, de parcul de o frumusete aparte cu stejari seculari si nu in ultimul rand de panorama splendida oferita de numeroasele golfulete.

  In afara piscinei termale a statiunii, veti gasi si bazine pentru copii cu apa minerala terapeutica. Statiunea Sf. Constantin si Elena este considerata perfecta pentru un concediu linistit, in care se poate imbina placutul cu utilul, tratamentul cu diverse activitati sportive de vara: minigolf, echitatie, tir cu arcul, biciclete, yachturi, schi nautic, banana, schi-jet, hidro-biciclete. 

  Va puteti petrece timpul liber in cateva restaurante, pub-uri, cafenele, pizzerii, patiserii si baruri. Printre cele mai cunoscute citam: “Manastyrska Izba” – casa manastirii, “Bulgarska Svadyba” – nunta bulgara, si restaurantul de pe malul marii, amenajat in forma unui vapor vechi. In aceasta statiune va puteti bucura de plimbari romantice pe faleza golfuletelor, sau puteti face scufundari (inclusiv scubadiving).

  Hoteluri partenere

  • Cabana Cumpana Cabana Cumpana
  • Cabana Capra Cabana Capra
  • Hotel Posada Vidraru Hotel Posada Vidraru
  • Hotel Posada Curtea de Arges Hotel Posada Curtea de Arges
  • Hotel Star Pitesti Hotel Star Pitesti
  • Hotel Escalade Poiana Brasov Hotel Escalade

  Companii aeriene partenere

  Rezervari bilete avion Air Berlin Rezervari bilete avion Air France Rezervari bilete avion Alitalia Rezervari bilete avion Austrian Rezervari bilete avion British Airways Rezervari bilete avion Czech Airlines Rezervari bilete avion Fly Dubai Rezervari bilete avion KLM Rezervari bilete avion Blue Air Rezervari bilete avion LOT Polish Airlines Rezervari bilete avion Lufthansa Rezervari bilete avion Olympic Rezervari bilete avion Swiss Rezervari bilete avion TAP Portugal Rezervari bilete avion Tarom Rezervari bilete avion Turkish Airlines Rezervari bilete avion Wizz Air

  Agenţia Turism Posada Curtea de Argeş

  Adresa: B-dul Basarabilor, Nr. 27-29, Curtea de Argeş, Jud. Argeş, C.P. 115300, Romania

  Documente

  © 2017. All Rights Reserved.

  Search