Brevet de turism

  S. C. Posada S.A. are numarul de inregistrare 19802 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

  Protectia consumatorilor ANPC
  www.anpc.gov.ro

  Agenţie membra:

  membru fptr

  Halkidiki - Ouranoupolis

  Halkidiki reprezinta o zona peninsulara, situata in Nordul Greciei in provincia Macedonia, formata din trei brate: Kassandra, Sithonia si Athos (Ouranoupolis). Halkidiki se afla la o distanta de 90 km de Salonic, fiind al doilea mare centru comercial al Greciei.

  Bratul Athos, cu principalul sau obiectiv turistic Muntele Athos sau Muntele Sfant, reprezinta o zona muntoasa cunoscuta prin cele 20 de manastiri si lacase de cult, singura zona dedicata in profunzime vietii monahale.

  Athos este o comunitate de calugari care, de-a lungul a mai mult de 1000 de ani, a trait stilul zilnic de viata si practicile religioase ale bizantinilor. Cea mai veche manastire, de pe Muntele Athos, este Megisti Lavra, care este si cea mai bogata in tezaur si relicve. La muntele Athos accesul este permis doar barbatilor.

  Bratul Athos are insa si o latura pitoreasca, ce intregeste peisajul monahal cu plaje intinse de nisip alb, vegetatie bogata, motiv pentru care se spune despre aceasta locatie ca este cea mai apropiata de Paradis. Ouranopolis reprezinta central turistic al acestui brat.

  Hoteluri partenere

  • Cabana Cumpana Cabana Cumpana
  • Cabana Capra Cabana Capra
  • Hotel Posada Vidraru Hotel Posada Vidraru
  • Hotel Posada Curtea de Arges Hotel Posada Curtea de Arges
  • Hotel Star Pitesti Hotel Star Pitesti
  • Hotel Escalade Poiana Brasov Hotel Escalade

  Companii aeriene partenere

  Rezervari bilete avion Air Berlin Rezervari bilete avion Air France Rezervari bilete avion Alitalia Rezervari bilete avion Austrian Rezervari bilete avion British Airways Rezervari bilete avion Czech Airlines Rezervari bilete avion Fly Dubai Rezervari bilete avion KLM Rezervari bilete avion Blue Air Rezervari bilete avion LOT Polish Airlines Rezervari bilete avion Lufthansa Rezervari bilete avion Olympic Rezervari bilete avion Swiss Rezervari bilete avion TAP Portugal Rezervari bilete avion Tarom Rezervari bilete avion Turkish Airlines Rezervari bilete avion Wizz Air

  Agenţia Turism Posada Curtea de Argeş

  Adresa: B-dul Basarabilor, Nr. 27-29, Curtea de Argeş, Jud. Argeş, C.P. 115300, Romania

  Documente

  © 2017. All Rights Reserved.

  Search