Brevet de turism

  S. C. Posada S.A. are numarul de inregistrare 19802 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

  Protectia consumatorilor ANPC
  www.anpc.gov.ro

  Agenţie membra:

  membru fptr

  Paralia

  Paralia sau Paralia Katerini (care inseamna chiar "Plaja orasului Katerini") este un oras situat in partea de sud-est a Greciei continentale, in regiunea Pieria. Plaja este situata pe Riviera Olimpului, la Marea Egee.

  Paralia Katerini
  se invecineaza cu numeroase alte statiuni de pe riviera Olimpului, cum ar fi Nei Pori, Olympic Beach sau Asprovalta.

  Statiunea este renumita in special pentru plajele sale superbe, premiate cu Blue Flag. Este recunoascut faptul ca nisipul din Paralia este cel mai bun din zona - foarte fin si fara pietricele, iar apele Marii Egee sunt calde si curate.
  In plus, viata de noapte extrem de activa si sutele de magazine reprezinta atractii la fel de importante. Paralia este un loc ideal pentru cumparaturi: se pot achizitiona suveniruri, imbracaminte, haine de blana si de piele, bijuterii (in special aur foarte ieftin), obiecte de arta etc.

  Cea mai cunoscuta cladire din Paralia este biserica ortodoxa de culoare alba inchinata Sf. Paraschiva, situata chiar pe promenada de la malul marii.

  Daca va petreceti vacanta in Paralia, aveti ocazia de a vizita si alte parti ale Greciei. Nu ratati croaziera pe insula Skiathos, excursia la Meteora, dar nici o drumetie inParcul National Olimp sau o vizita la castelul din Platamonas.

  Hoteluri partenere

  • Cabana Cumpana Cabana Cumpana
  • Cabana Capra Cabana Capra
  • Hotel Posada Vidraru Hotel Posada Vidraru
  • Hotel Posada Curtea de Arges Hotel Posada Curtea de Arges
  • Hotel Star Pitesti Hotel Star Pitesti
  • Hotel Escalade Poiana Brasov Hotel Escalade

  Companii aeriene partenere

  Rezervari bilete avion Air Berlin Rezervari bilete avion Air France Rezervari bilete avion Alitalia Rezervari bilete avion Austrian Rezervari bilete avion British Airways Rezervari bilete avion Czech Airlines Rezervari bilete avion Fly Dubai Rezervari bilete avion KLM Rezervari bilete avion Blue Air Rezervari bilete avion LOT Polish Airlines Rezervari bilete avion Lufthansa Rezervari bilete avion Olympic Rezervari bilete avion Swiss Rezervari bilete avion TAP Portugal Rezervari bilete avion Tarom Rezervari bilete avion Turkish Airlines Rezervari bilete avion Wizz Air

  Agenţia Turism Posada Curtea de Argeş

  Adresa: B-dul Basarabilor, Nr. 27-29, Curtea de Argeş, Jud. Argeş, C.P. 115300, Romania

  Documente

  © 2017. All Rights Reserved.

  Search