Brevet de turism

  S. C. Posada S.A. are numarul de inregistrare 19802 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

  Protectia consumatorilor ANPC
  www.anpc.gov.ro

  Agenţie membra:

  membru fptr

  Hotel Craiasca 2*

  Adresa: Ocna Sugatag, STR.Unirii, NR. 7.

  Descriere

  Dotari generale: 50 camere cu doua paturi, 23 camere cu trei paturi si 2 apartamente, restaurantul ** CLASIC ** cu o capacitate de 307 locuri, Salonul Rosu cu o capacitate de 40 locuri; gradina de vara; bar de zi, restaurant Strand, baza de tratament cu o suprafata de 800 mp si o capacitate de 500 proceduri/zi, strand cu apa minerala (3 bazine), terenuri de sport: fotbal, handbal si tenis de camp (toate cu bitum), sauna cu o capacitate de 12 persoane, discoteca cu o capacitate de 70 de persoane.

  Dotari camere: TV la camerele de 2* si TV si minibar la camerele de 3*.

  Facilitati copii (cazati in camera cu 2adulti): copiii cu varsta cuprinsa intre 0-4,99 ani nu au servicii platite; 1 copil cu varsta cuprinsa intre 5-11,99 ani achita o taxa de 12 lei/zi/persoana sau 50% reducere din tariful unui loc in camera dubla daca solicita pat suplimentar.Serviciile de masa se achita la receptia hotelului; al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 2-11,99 ani achita obligatoriu pat suplimentar.

  Facilitati masa: serviciile de masa se vor valorifica in sistem fisa cont, minim demipensiune (40 lei/zi/persoana - 2013 sau 45 lei/zi/persoana - 2014 la care se adauga comisionul agentiei) sau pensiune completa (70 lei/zi/persoana - 2013 sau 75 lei/persoana/zi - 2014 la care se adauga comisionul agentiei).

  Proceduri balneare: balneatie cu ape minerale, hidroterapie, kinetoterapie, masoterapie, terapie respiratorie, electroterapie. Accesul la strandul exterior se face contra cost.


   

  Hoteluri partenere

  • Cabana Cumpana Cabana Cumpana
  • Cabana Capra Cabana Capra
  • Hotel Posada Vidraru Hotel Posada Vidraru
  • Hotel Posada Curtea de Arges Hotel Posada Curtea de Arges
  • Hotel Star Pitesti Hotel Star Pitesti
  • Hotel Escalade Poiana Brasov Hotel Escalade

  Companii aeriene partenere

  Rezervari bilete avion Air Berlin Rezervari bilete avion Air France Rezervari bilete avion Alitalia Rezervari bilete avion Austrian Rezervari bilete avion British Airways Rezervari bilete avion Czech Airlines Rezervari bilete avion Fly Dubai Rezervari bilete avion KLM Rezervari bilete avion Blue Air Rezervari bilete avion LOT Polish Airlines Rezervari bilete avion Lufthansa Rezervari bilete avion Olympic Rezervari bilete avion Swiss Rezervari bilete avion TAP Portugal Rezervari bilete avion Tarom Rezervari bilete avion Turkish Airlines Rezervari bilete avion Wizz Air

  Agenţia Turism Posada Curtea de Argeş

  Adresa: B-dul Basarabilor, Nr. 27-29, Curtea de Argeş, Jud. Argeş, C.P. 115300, Romania

  Documente

  © 2017. All Rights Reserved.

  Search